Uw mening is echt belangrijk voor ons

5 september 2022

Daarom nodigen wij u uit mee te doen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Voor ons is het essentieel te weten hoe u over SPW, onze dienstverlening, de pensioenregeling, onze informatie en communicatie denkt. Natuurlijk onze dienstverlening aan u. En hoe wij u ondersteunen en ontzorgen richting uw werknemers. Bovendien zijn wij benieuwd naar wat wij beter kunnen doen. In onze hulpmiddelen, tools, nieuwsbrieven en website. Kortom daarom ontvangt een selectie van alle aangesloten werkgvers weer een uitnodiging voor dit jaarlijks onderzoek.

U doet toch ook mee?

Wij nodigen niet iedere werkgever uit. Maar ontvangt u rond 13 september wel een uitnodiging voor ons onderzoek naar klanttevredenheid? Dan stellen wij het echt op prijs als u meedoet. Wij hebben veel aan uw deelname. Want uw antwoorden geven ons inzichten waarmee wij onze informatie, communicatie en dienstverlening verbeteren.

Onderzoek naar klanttevredenheid

Een van de onderzoeken die wij elk jaar uitvoeren. Hierin vragen wij naar:

  • hoe u SPW ziet
  • uw vertrouwen in SPW
  • hoe tevreden u bent over SPW

Het onderzoek is een online vragenlijst.  MWM2 voert het onderzoek voor ons uit. MWM2 is een van de grootste marktonderzoekbureaus van Nederland waarmee SPW al jaren samenwerkt.

Wilt u weten welke onderzoeken SPW nog meer doet?

En met welke onderzoekbureaus wij samenwerken? Lees alles over klantonderzoek van SPW.

Neemt u dan via onderzoek@spw.nl contact op.