Pensioen is een waardevolle arbeidsvoorwaarde

Voor u en uw werknemer
31 augustus 2022

Als werkgever heeft u echt wat te bieden. De pensioenregeling van SPW is een belangrijk onderdeel van het arbeidscontract. Zeker de moeite waard te benoemen tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek met nieuwe werknemers Net als salaris, opleidingsbudget en vakantiegeld. Maar ook voor uw huidige werknemers is het goed de waarde van hun pensioen als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket te weten is. Pensioen bij SPW staat als een huis. Dat bewijzen wij én u met de 6 pensioenbeloften van SPW.

Campagne 'Jouw pensioen staat als een huis'

Daarom geven wij de komende tijd extra aandacht voor de waarde van pensioen. En zijn er voor u een aantal handige hulpmiddelen die u ondersteunen bij het uitdragen van de waarde van pensioen. Aan werknemers die in dienst komen. Maar zeker ook aan werknemers die al langer bij u werken.

Handige hulpmiddelen voor nieuwe en huidige werknemers

Heeft uw organisatie vacatures openstaan? Een goede pensioenregeling maakt soms het verschil in de onderhandelingen. Daarom hebben wij handige hulpmiddelen voor u gemaakt. Zoals een flyer, video en voorbeeldmail voor nieuwe werknemers die u kunt gebruiken. Hiermee laat u zien dat ons pensioen aantrekkelijk is. 

Zo weten nieuwe werknemers hun pensioen beter op waarde te schatten. Maar goed in te zetten voor werknemers die al langer bij uw organisatie werken. Bijvoorbeeld als er levensgebeurtenissen zijn bij uw werknemer, waarbij het goed is ook aan pensioen te denken. Bijvoorbeeld trouwen of samenwonen. Zodat iedere werknemer kan beamen dat "SPW pensioen staat als een huis!". 

Neemt u dan contact met ons op!