Laat het je toekomst weten!

31 oktober 2022

Stelt u zich eens voor, 1 dag 20, 30 of zelfs 40 jaar ouder kunnen zijn. Hoe ziet u zichzelf voor u? Een paar mensen, waaronder Stefanie, kregen de kans een blik te werpen op hun toekomst. Hun reactie? Die zien u en uw werknemers in deze video, waarmee wij op LinkedIn onze campagne starten. De hoofdboodschap is: ​‘Je hoeft helemaal niet constant met pensioen bezig te houden, als je er maar aan denkt bij grote levensgebeurtenissen. SPW is er altijd voor jou.‘

Naast de berichten op LinkedIn ontvangen uw werknemers ook een e-mail met de oproep te bekijken hoe hun toekomst eruit ziet. Daarin verwijzen we naar de video en de informatiepagina op spw.nl 'Laat het je toekomst weten'. De rest van dit jaar en in 2023 besteden wij aandacht aan de levensgebeurtenissen die invloed hebben op de toekomst en het pensioen. U weet vaak wat er speelt in het leven van uw werknemers. Dan is het goed als u hen vraagt de check te doen.

Dat kan natuurlijk ook altijd met de tools in Mijn SPW. Of met behulp van de informatie op de pagina 'Uw situatie verandert'.

Het leven zit vol verandering, vol verrassingen. Tegelijkertijd hebben mensen wensen, dromen en zorgen. Een nieuwe baan, trouwen of samenwonen. Of er komt juist een einde aan de relatie. Een kind? Misschien een nieuw huis? Allemaal momenten die iemand maken tot wie deze is. Maar nog belangrijker die invloed hebben op hun toekomst. Want wanneer een leven verandert, verandert de toekomst. En daarmee ook het pensioen. Belangrijk dus dat uw werknemers als er iets verandert, bekijken wat dat voor hun pensioen betekent. Benieuwd welke levensgebeurtenissen in het leven invloed hebben op de toekomst? En daarmee ook op het pensioen? Uw werknemers vinden antwoorden op de pagina 'Uw situatie verandert'. U vindt meer informatie op de pagina 'Uw werknemers informeren' over veranderingen in werk en privé en wat die betekenen voor het pensioen. 

Neemt u dan contact met ons op.