Handige hulpmiddelen

Een nieuwe werknemer is vast en zeker enthousiast over zijn nieuwe baan. Maar loopt hij ook warm voor het SPW-pensioen? Een pensioen dat staat als een huis is echt de moeite waard. Voor uw nieuwe werknemer. Maar ook voor u als werkgever om te laten zien wat werken voor een woningcorporatie biedt aan arbeidsvoorwaarden. Bent u in gesprek over de arbeidsvoorwaarden met een nieuwe werknemer? Wij hebben een paar handige hulpmiddelen.

Laat uw werknemers zien dat 'SPW-pensioen staat als een huis'

Dat doet u met: 

 1. De flyer 'Jouw pensioen staat als een huis'
 2. De kant & klare e-mail 'Jouw pensioen staat als een huis'
 3. De informatiepagina speciaal voor werknemers 'Staat als een huis' 
 4. De video 'De 6 pensioenbeloften van SPW'
  Wilt u deze video delen op uw intranet of in een e-mail? Sluit de video direct in met deze code:
  <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ERlKTlTAFbg" title="De 6 pensioenbeloften van SPW" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 5. De video 'De pensioenregeling van SPW'
  Wilt u deze video delen op uw intranet of in een e-mail? Sluit de video direct in met deze code:
  <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YsejuoKsG-Q" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Heeft u die nieuwe werknemer dan echt in dienst?

Dan heten wij deze welkom bij SPW met verschillende berichten over zijn pensioen bij SPW. Dat gaat automatisch nadat u de nieuwe werknemer heeft aangemeld via uw levering loon- en premiegegevens. U of uw nieuwe werknemer hoeft daarvoor verder niets te doen. U kunt uw werknemer geruststellen met de kant & klare e-mail.

SPW-pensioen is en blijft een waardevolle arbeidsvoorwaarde

Maak alle voordelen van een pensioen bij SPW vaker duidelijk dan alleen bij in en uit dienst. Als werkgever levert u tenslotte een grote bijdrage aan de financiële toekomst van uw werknemers. En dat mag best een keer gezegd.