Weten dat het straks goed voor elkaar is

Jouw pensioen bij SPW staat als een huis
jouw pensioen staat als een huis

Je werkt hard voor een goed inkomen nu. Maar wist je dat je ook werkt aan een goed inkomen voor later? En niet onverdienstelijk.

En dat is niet alles. Want je 'verzekert' je ook tegen tegenslag nu. Voor jou en je eventuele partner en kinderen. Bekijk de video en ontdek waar jij allemaal voor werkt. En waar wij samen aan bouwen.

Jouw pensioen staat als een huis

SPW zorgt ervoor dat jouw pensioen ‘goed voor elkaar’ is. Het is altijd fijn te weten dat iets goed geregeld is. Daarover hoef jij je dan geen zorgen te maken. Dat jouw pensioen bij SPW goed voor elkaar ist laten we zien met onze 6 pensioenbeloften. Zo weet jij precies wat je van ons kunt verwachten. En daarom zeggen we ook: bij SPW staat jouw pensioen als een huis!

Meer dan alleen geld voor later

SPW regelt voor jou, je partner en je kinderen pensioen. Inkomen voor later als je stopt met werken. Maar ook als je langere tijd niet kunt werken door ziekte. En als je overlijdt dan zorgt SPW voor jouw gezin. Wij bieden je veel keuzes als je met pensioen gaat. En dat doen we al 60 jaar als hét pensioenfonds voor de woningcorporaties. Dat is wat werken voor een woningcorporatie ook meebrengt: een goed geregeld pensioen als arbeidsvoorwaarde. Van de premie betaal jij 1/3 deel en jouw werkgever 2/3 deel.