Aanmelden voor de Kennissessie 'Introductie in pensioen van SPW'

Onze pensioenregeling is van ons samen, op maat gemaakt voor woningcorporaties: een van onze pensioenbeloften. We organiseren voor nieuwe medewerkers P&O, HR en Financiën die onze pensioenregeling nog niet (goed) kennen daarom de Kennissessie ‘Introductie in pensioen van SPW’. Zo komt u in deze basistraining eenvoudig te weten hoe de SPW-pensioenregeling in elkaar zit. Meldt u zich meteen aan?

Na afloop kent u de belangrijkste uitgangspunten van de pensioenregeling

Welke soorten pensioen zijn er bij SPW? Welke keuzes kunnen werknemers bij woningcorporaties maken om minder te gaan werken voordat ze volledig met pensioen gaan? En hoe werkt het maken van keuzes in Mijn SPW. U komt het allemaal te weten in onze Kennissessie 'Introductie in pensioen van SPW'. 

  • Welkom
  • Introductie SPW
  • Verschillende soorten pensioen
  • Keuzemogelijkheden in de pensioenregeling
  • Mogelijkheden van Mijn SPW
  • Afsluiting en evaluatie

Deze Kennissessie is bedoeld voor nieuwe medewerkers P&O, HR en Financiën die in hun dagelijkse werk te maken hebben met pensioen.

U maakt voor deelname aan de online bijeenkomst gebruik van de vergadertool Microsoft Teams. Al gaat het om een online bijeenkomst, ook dan is er een beperkt aantal plekken. Is een bijeenkomst volgeboekt? Meldt u zich dan aan voor een ander moment.

Neem contact op met Relatiebeheer SPW. Stuur een e-mail naar

relatiebeheer@spw.nl

of bel (020) 583 6959.


We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur.

Houd uw kennis over de pensioenregeling van SPW actueel en

meld u aan voor de nieuwsbrief voor werkgevers

als u deze nog niet ontvangt.