Aanmelden voor Demo Mijn SPW

U weet inmiddels uit 'De volgende stap' welke mogelijkheden er zijn in de pensioenregeling van SPW. Eerder stoppen met werken, of alvast wat minder uren gaan werken. Het kan allemaal. Om alle mogelijkheden voor uw eigen pensioen te berekenen gebruikt u Mijn SPW.

U ziet in Mijn SPW direct hoeveel pensioen u ontvangt bij iedere keuze. En of uw keuzes passen bij uw uitgaven en toekomstplannen. Heeft u al eens een kijkje genomen in Mijn SPW en kwam u er niet helemaal uit? We laten u graag zien hoe Mijn SPW werkt.

De demo van Mijn SPW is een online bijeenkomst van maximaal 1,5 uur. U maakt voor deelname gebruik van de online vergadertool Microsoft Teams. Ook al gaat het om een online bijeenkomst, er is een beperkt aantal plekken. Is een bijeenkomst al volgeboekt? Meld u dan aan voor een ander moment.

Wij willen graag dat u de mogelijkheden van Mijn SPW kent en keuzes voor uw pensioen maakt die bij u passen. Daarom rekent SPW geen kosten voor deelname aan de bijeenkomst.

Weet u hoeveel pensioen u heeft? In Mijn SPW doorloopt u stap voor stap alle keuzes die u heeft. U ziet direct wat dit financieel voor u betekent. Zo ziet u direct wat uw keuzes voor uw pensioen betekenen. Bekijk uw pensioen in Mijn SPW.

Neemt u dan contact op met Relatiebeheer SPW.