Het is soms al lastig genoeg om nu uit te komen met je geld. Dus hoe weet je nu al of je genoeg geld hebt voor later om de dingen te doen waar je van droomt?

Als jouw pensioenfonds kunnen we je hierbij helpen. Je leest op deze pagina onder andere hoe je erachter komt of je genoeg geld hebt voor straks. Aangepast op jouw wensen en dromen voor je toekomst.  

En mochten je dromen voor nu nog groter blijken dan je budget, dan hebben we ook nog wat handige tips. Hoe je nu al geld kan besparen voor later en meer grip kan krijgen op je geld.

En sowieso een goede 1e stap? Check je pensioen.

Vrouw achter bureau website van SPW op computerscherm

Weten wat je nu al hebt opgebouwd?

Check je SPW-pensioen in MijnSPW. Je ziet dan niet alleen wat je nu al hebt, maar je kijkt ook in de toekomst. Hoe ziet jouw pensioen er straks uit?

Ook zien wat je bij andere pensioenfondsen hebt opgebouwd? Ga dan naar Mijnpensioenoverzicht.nl. 

Hoeveel pensioen heb ik nodig?

Dat ligt eraan. Wat wil je gaan doen wanneer je straks stopt met werken? Je baan vult dan niet meer een groot deel van je dagen, dat doe je zelf. Wat zijn je dromen? Een wereldreis, een vakantiehuisje of simpelweg meer tijd voor jezelf, vrienden en familie? Het is jouw toekomst om te maken.

Het is wel handig een beeld te hebben van wat straks je inkomsten en uitgaven zijn. Gelukkig hebben wij daarvoor iets handigs in MijnSPW: Overzicht en Inzicht. Daarmee zet je jouw toekomstige inkomsten en uitgaven naast elkaar. En zie je of je voldoende hebt voor later. 

Vrouw zit aan tafel en speelt patience

Mis geen belangrijke pensioenpost

Al je post op 1 plek. Veilig en overzichtelijk