Promotie vernieuwde Mijn SPW: helpt u mee?

SPW deelt steeds meer online. Daarom is Mijn SPW vernieuwd. Via u als werkgever, proberen we om aandacht van uw medewerkers te vragen. Wij hebben een poster, een nieuwsbericht, een paar banners en een direct mail gemaakt. Helpt u mee om onze campagne te ondersteunen? Wij bedanken u voor uw betrokkenheid en uw bijdrage!

Meehelpen in drie simpele stappen. Wat kunt u doen?

De direct mail vraagt u aan via onze relatiebeheerder Aniel. Hij stuurt u een direct mail toe.

Open de direct mail in de bijlage met Microsoft Outlook. Vervolgens verschijnt er een nieuw e-mailvenster met een opgemaakte tekst over Mijn SPW. Geef de e-mailadressen van uw werknemers op en stuur de mail door.  

Vraag de direct mail aan

De banners ontvangt u in verschillende formaten. Deze kunt u bijvoorbeeld aan de zijkant of bovenkant plaatsen op uw intranet. U kunt bij de banner de volgende link aangeven: https://mijn.spw.nl. Wilt u het nieuwsbericht en de banners in januari 2016 voor ons plaatsen?

Download* een banner op het gewenste formaat:

Banner Mijn SPW (200 x 140)

Banner Mijn SPW (728 x 90)

Banner Mijn SPW (760 x 308)

Banner Mijn SPW (468 x 60)

*Klik op uw rechter muisknop en selecteer 'Doel opslaan als...' (in Internet Explorer) of 'Link opslaan als...'(in Firefox of Chrome).

Om uw medewerkers te prikkelen om een kijkje te nemen op Mijn SPW, hebben wij met zorg een campagneposter laten maken. Deze posters ontvangt u op 17 december 2015 per post. Ook kunt u de poster hier downloaden. 

Hang de posters op in uw bedrijf op plekken waar uw medewerkers vaak langslopen of stilstaan. Bijvoorbeeld bij de koffieautomaat, de ingang, in de pantry of in het restaurant. Gebruik maximaal A2-formaat. 

Download de poster