Voorlichtingsbijeenkomst 'De volgende stap'

Kent uw werknemer wel álle mogelijkheden van ons flexpensioen? Denkt hij wel eens over meer tijd voor andere zaken dan werk? SPW biedt al vanaf 55 jaar mogelijkheden de balans tussen werk en privé te veranderen. Speciaal voor uw werknemers die de mogelijkheden van de pensioenregeling nog niet kennen, organiseren wij de bijeenkomst ’De volgende stap’.

Deze bijeenkomsten organiseren wij één keer per jaar voor de 55+ werknemers van alle werkgevers in een bepaalde regio. U ontvangt een uitnodiging van ons als uw regio aan de beurt is. Wanneer dat is, leest u in de regioplanning.

In 2021 organiseren wij 'De volgende stap' online

De maatregelen in verband met het coronavirus zorgen ervoor dat wij voorlopig nog geen bijeenkomsten op locatie in het land kunnen organiseren. 'De volgende stap' is nu volledig digitaal. Deelname aan deze bijeenkomst geeft uw werknemer inzicht in:
  • Alle relevante onderwerpen uit de pensioenregeling van SPW.
  • Alle keuzes die de pensioenregeling biedt.
  • Alle mogelijkheden van Mijn SPW.

Extra ondersteuning na 'De volgende stap'

Voor iedere werknemer zijn de situatie en wensen om met pensioen te gaan anders. Daarom geeft SPW na 'De volgende stap' extra ondersteuning op maat. In een demonstratie van 'Mijn SPW' laten we uitgebreid zien hoe de online rekentools van SPW werken. En hoe een werknemer hiermee zijn eigen pensioen plant. Komt uw werknemer er dan nog niet helemaal uit? Dan staan we klaar om in een persoonlijk gesprek verder te helpen. Deelnemers van 'De volgende stap' ontvangen automatisch de uitnodiging voor deze extra ondersteuning.

De bijeenkomsten zijn kleinschalig, zodat er voor iedereen volop ruimte is om vragen te stellen. In het overzicht hieronder ziet u wanneer 'De volgende stap' voor uw regio is. U ontvangt vooraf een uitnodiging waarmee uw werknemers zich kunnen aanmelden.

Regio Maand
Gelderland 30 maart, 1 april, 18 en 20 mei 2021
Utrecht 30 maart, 1 april, 18 en 20 mei 2021
Flevoland 30 maart, 1 april, 18 en 20 mei 2021
Noord-Holland 25 en 27 mei 2021
Limburg 25 en 27 mei 2021
Overige regio's Later in 2021