Contact

Met verschillende vragen kunt u terecht bij verschillende medewerkers. Neem met algemene vragen contact op met uw relatiemanager of met relatiebeheer. Heeft u een vraag over uw pensioenadministratie? Dan helpt de afdeling incasso u verder.

Aniel Biharie en Erwin Krijkamp zijn als relatiemanager van SPW het aanspreekpunt voor werkgevers. Regelmatig bezoeken zij woningcorporaties om ondersteuning te bieden bij de uitvoering van de pensioenregeling. 


Aniel Biharie Erwin Krijkamp
Telefoonnummer: 
06 - 10 20 71 58
Telefoonnummer: 
06 - 52 32 31 28
aniel-biharie 
erwin-krijkamp
Weet u niet wie uw relatiemanager is? Neem dan contact op met Relatiebeheer SPW via telefoonnummer 020 – 583 69 59 of via relatiebeheer@spw.nl.

U wilt iets weten over uw pensioenadministratie. Of u heeft een vraag over het aanleveren van loon- of premiegegevens. 

In verband met preventieve gezondheidsmaatregelen zijn onze medewerkers enkel per mail bereikbaar. Vermeld in uw mail uw aansluitnummer zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden.

Stuur uw vraag naar incasso@spw.nl 

Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Wilt u zich aanmelden bij SPW?

U bent een nieuwe werkgever binnen de sector en wilt zich aanmelden bij ons pensioenfonds? Neemt u contact op met een van de medewerkers van de afdeling incasso via mail naar incasso@spw.nl Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.