Pensioenbeloften van SPW genomineerd voor Pensioen Pro Award (update)

Met de 6 pensioenbeloften maakte SPW kans op een Pensioen Pro Award in de categorie 'Communicatie'. Dit is een nominatie voor het pensioenfonds met de meest navolgenswaardige en klantgerichte communicatie.

Pensioenchecker winnaar 2020 in de categorie 'Communicatie'

Pensioenchecker rolde uit de bus als beste Communicatie-initiatief. Het is een app waarmee deelnemers snel kunnen opzoeken hoeveel netto pensioen zij kunnen verwachten. De jury prees het feit dat meerdere partijen uit de pensioensector, waaronder APG/ABP, hieraan hebben gewerkt. Wij feliciteren alle partijen die in dit communicatie-initiatief hebben samengewerkt. 

Alle genomineerden in deze categorie: 

  • pensioenfonds Medisch Specialisten 
  • pensioenfonds ABN Amro 
  • pensioenfonds Horeca & Catering 
  • pensioenfonds Woningcorporaties 
  • Mijnwaardeoverdracht.nl 
  • Pensioenchecker

Wat zijn de Pensioen Pro Awards?

Pensioen Pro is het vakblad van uitgeverij FD Mediagroep voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Jaarlijks reikt Pensioen Pro awards uit aan uitblinkers, doordenkers en baanbrekers in de pensioensector in verschillende categorieën. Met trots kunnen wij dan ook delen dat SPW is genomineerd als uitblinker in de categorie 'Communicatie'.

Onze 6 pensioenbeloften

Met de 6 pensioenbeloften maakt SPW duidelijk wat pensioen is en wat deelnemers mogen verwachten van de dienstverlening van SPW. Zo laten we zien hoe het pensioen bij SPW ‘goed voor elkaar is’. Daar kunt u op vertrouwen, en mag u ons aan houden!

30-11-2020