Jullie geven ons een mooie beoordeling

Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Jullie mening is belangrijk voor ons. Want jouw antwoorden geven ons inzichten waarmee wij onze informatie, communicatie en dienstverlening verbeteren. Mooie rapportcijfers en postieve antwoorden stemmen ons tevevreden. Niet dat wij vervolgens achterover leunen. Aan de hand van alle antwoorden en opmerkingen blijven wij zoeken naar verbetering en vernieuwing in onze dienstverlening en ondersteuning.

Het onderzoek
Wat vinden jullie van onze communicatie, service en dienstverlening? Hoe kijken jullie naar de komst van het nieuwe pensioenstelsel? En hebben jullie vertrouwen in SPW? Onder andere deze vragen stelden wij in ons onderzoek naar klanttevredenheid. Wij stuurden onze vragenlijst naar 6.000 actieve deelnemers, 6.000 niet-actieve (oud)deelnemers en 3.000 gepensioneerden. We delen hier graag de belangrijkste resultaten.

Tevreden met de resultaten
We zijn erg tevreden met de positieve resultaten. Als gemiddeld cijfer voor tevredenheid kregen we een ruime voldoende:

Vertrouwen in SPW 7,5
Informatie en service van SPW 7,4
Beeld van SPW positief  77% 

spw-resultaten-ktoInfographic
De belangrijkste resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek hebben we samengevat in een infographic.

Bekijk de infographic

Klanttevredenheidsonderzoek 2022
Wij nodigden niet iedere deelnemer uit. Maar als je hebt meegedaan, dan stellen wij dat echt op prijs. En bedanken je voor jouw tijd en moeite. MWM2 voerde het onderzoek voor ons uit. MWM2 is een van de grootste marktonderzoekbureaus van Nederland waarmee SPW al jaren samenwerkt.

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek SPW, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MWM2, rapportage oktober 2022, N = ca. 1000 deelnemers

09-01-2023

En met welke onderzoekbureaus wij samenwerken? Lees alles over klantonderzoek van SPW.

Chat met SPW